Başkan Tütüncü'den Siyaset Dersi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den Siyaset Dersi

Başkan Tütüncü\'den Siyaset Dersi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde düzenlenen Siyaset Akademisi'ne katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü partililere "Deneyim ve Vizyon" konulu konferans verdi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından Adana'nın Ceyhan ilçesinde düzenlenen Siyaset...

29.11.2013 11:54

Adana'nın Ceyhan ilçesinde düzenlenen Siyaset Akademisi'ne katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü partililere "Deneyim ve Vizyon" konulu konferans verdi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Adana'nın Ceyhan ilçesinde düzenlenen Siyaset Akademisi'nin kapanış dersinin son konuşmacısı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü oldu. Ceyhan Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda yapılan konferansa, Başkan Tütüncü'nün yanı sıra, AK Parti Ceyhan Teşkilat Başkanı Önder Yağ, AK Parti Ceyhan İlçe Başkan Yardımcısı Turan Güleçyüz, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Kiraz, Ceyhan Kadın Kolları İlçe Başkanı Hanife Şumnu ve çok sayıda partili katıldı.

Kepez ilçesine 4 yıldaki yatırımlarının anlatıldığı 14 dakikalık barkovizyon gösteriminin ardından kürsüye çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, genç olmasına rağmen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 yıl en yakınında olmanın ve onun siyasi terbiyesi altında bulunmanın kendisine önemli bir ayrıcalık kazandırdığını belirtti. Antalya'nın arka mahallesi olarak görünen Kepez'i dikkatle takip edilen bir ilçe haline getirdiklerini söyleyen Başkan Tütüncü, "Siyaset insana hizmet etme aracıdır. Siyaseti böyle tanımlamak gerekir. AK Parti öncesi bazı iktidarlar, siyaseti nam, şan meselesi, belirli bir gelir elde etmek ya da etiket için yaptılar. AK Parti'nin felsefesinde siyaset, insanımıza insanlığımıza ve bütün dünyaya hizmet etmenin en önemli aracıdır" dedi.

Belediye başkanlığının bir görev olduğunu ve asla meslek olamayacağını açıklayan Başkan Tütüncü, "Mesleğim avukatlık, görevim ise belediye başkanlığıdır. Devlet her zaman insana hizmet organizasyonunun adı olmalıdır. Devletin her noktası vatandaşı için vardır. Bütün buralar millete hizmet etmek için vardır. İnsancıl bir bakış açısını korumalı, adil olunmalı, vatandaşların problemlerini çözmeli, vatandaşlara seçilmiş olarak hizmet ve vefa borcunu ödemiş olmalıyız" ifadesini kullandı.

Başarı için, yatırım yapan, sosyokültürel ve vatandaşı ile gönül bağı kurmuş bir belediye olunması gerektiğini kaydeden Başkan Tütüncü, "Siz isterseniz şehri altınla döşeyin. Vatandaşa gidip bir bardak çayını içmiyorsanız, düğününe gitmiyor veya gidemeseniz bile bir çiçek gönderemiyorsanız o yaptığınız yatırımlara hiç güvenmeyin. Onların iyi ve kötü gününü paylaşmalısınız. Gönüllere talip olmalıyız. Birlik ve beraberlikten asla taviz vermemeliyiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den Siyaset Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement