Başkan Tütüncü Vatandaşların Taleplerini Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Başkan Tütüncü Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak Karşıyaka Mahallesi Toros Sitesi'nde düzenlenen kahvaltıda, vatandaşların hizmet taleplerini dinledi.
Belediyenin yatırıcı birimlerin bürokratlarının da yer aldığı kahvaltıda site yönetim kurulu...

23.11.2013 12:15

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak Karşıyaka Mahallesi Toros Sitesi'nde düzenlenen kahvaltıda, vatandaşların hizmet taleplerini dinledi.

Belediyenin yatırıcı birimlerin bürokratlarının da yer aldığı kahvaltıda site yönetim kurulu başkanı Şükran Eser, bölgeye yeşil alan yapılmasını, yağmur suyu baskınlarının önlenmesini istedi. Başkan Tütüncü de site sakinlerinin isteği olan yeşil alan ve yağmur suyu baskınlarının önlenmesiyle ilgili çalışmaları en kısa sürede yapacaklarını ifade etti. Yaklaşık 4,5 yıl önce görevi devraldıklarında Varsak Karşıyaka Mahallesi'ndeki birçok yolun asfaltsız olduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü, "Asfaltsız sokakların tamamına yakınını asfaltladık. Mahallede 27 bin metre yeni yol, 82 bin metre sathi kaplama asfalt, 33 bin metre sıcak asfalt ve 39 bin metrekare kaldırım çalışması gerçekleştirdik. Sıcak asfalt ve parke kaldırım çalışmalarımız bölgede devam ediyor. Yine mahallede 15 tane yeni park yaptık. 5 tane parkı da yeniden inşa ettik. 3 tane orta refüj çalışması gerçekleştirdik. Toplamda mahallemize 68 bin metrekare yeşil alan kazandırdık" dedi.

Mahalleye yakın bir alanda, içerisinde Antalya'nın ilk tam olimpik yüzme havuzunun, masal parkının bulunduğu Kepezpark Varsak'ı inşa ettiklerini anımsatan Başkan Tütüncü, "Bölgeye hareketlilik getirecek olan dev tesis, önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetinde olacak.Yüzme havuzu ile birlikte tesiste, spor salonu, futbol, basketbol sahaları, yürüyüş parkuru, gençlik merkezi, bilgi evi ve sinema salonları da bulunuyor. Mahalleli kadınlarımız, sağlıklı yaşam için bu tesisteki spor imkanlarından yararlanabilirler" ifadelerini kullandı.Büyük bir yerleşim bölgesi olan Varsak Karşıyaka Mahallesi'ne birçok hizmet yaptıklarını aktaran Başkan Hakan Tütüncü, "65 tane mahallemiz var. Hepsinde hizmet yapmak istiyoruz. Varsak'a, gelmeyen hizmetler bu dönem geldi" şeklinde konuştu.

Ziyarete, Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar, Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan da eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü Vatandaşların Taleplerini Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement