Başkan Vergili Hal Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Vergili Hal Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Vergili Hal Esnafını Ziyaret Etti

Karabük Belediye Başkanı ve adayı Rafet Vergili esnaf ziyaretlerine hal esnafı ile devam etti.

23.01.2014 14:36

Karabük Belediye Başkanı ve adayı Rafet Vergili esnaf ziyaretlerine hal esnafı ile devam etti. Yerel seçimler öncesi gezi ve ziyaretlerine devam eden Vergili meyve ve sebze halinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Meyve Sebze Komisyoncular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kara, Hal Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Ulusoy ve hal esnaflarını ziyaret eden Başkan Vergili'ye yapmış olduğu hal binası için teşekkür eden hal esnafları, Başkan Vergili'den hal binası çevresine mescit istemesi üzerine, Başkan Vergili "Gereken neyse yapılır. Buraya esnaf kardeşlerimize yakışan güzel bir mescit yaparız" dedi.

Başkan Vergili, Karabük'ün 50 yılına hitap edecek nitelikte modern bir hal binasını Karabük'e kazandırdıklarını ifade ederek, "Biz bu hal binamızı geçen yıl yaptık. Eski hal binası Cuma Pazarının bulunduğu yerdeydi. O sebze halinin eski durumu içler acısıydı. O yıllarda maalesef orası çok kötü görüntü içinde hizmet veriyordu. Adı hal binasıydı ama halden başka her şeye benziyordu. Biz o zaman söz vermiştik. Buraya modern bir hal binası yapacağız ve şehrimizin 50 yılına hitap edecek bir hal binamız olacak demiştik ve söz verdiğimiz gibi 40 dönüm üzerine kurulu modern bir hal binası yaptık. 36 adet dükkanımız var. Her biri sundurmalarıyla birlikte 80 metrekare civarında. Karabük'e çok güzel hizmet veriyor. Parmakla gösterilecek bir hal binasını Karabük'e kazandırdık. Vatandaşlarımıza ve esnaf kardeşlerimize çok güzel hizmet veriyor" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Vergili Hal Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement