Başkan Yazgı'dan Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yazgı'dan Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Başkan Yazgı\'dan Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Türk Polisi’nin 169 yıldır ülkede huzur ve güveni sağlayarak toplumla iç içe yaşadığını, bunun en güzel örneğininde Polis-Vatandaş işbirliği olduğunu söyledi.

08.04.2014 12:46

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Türk Polisi'nin 169 yıldır ülkede huzur ve güveni sağlayarak toplumla iç içe yaşadığını, bunun en güzel örneğininde Polis-Vatandaş işbirliği olduğunu söyledi.

Türk Polisi'nin gelişen teknolojide çağı yakaladığını ifade eden Başkan Yazgı, "10 Nisan 1845 yılında kurulan ve Türk Milletinin sevgisini, güvenini kazanarak, demokratik hukuk devletinin Atatürk ilke ve inkılaplarının ve laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk polis teşkilatı bugün 169. kuruluş yıldönümünü kutlamaktadır. Öncelikle Polis Teşkilatımızın ve Şehrimizde asayişi sağlayarak huzur ve güveni temin eden Aksaray Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Aslan ile tüm emniyet mensuplarının Polis Gününü kutlar, görevlerinde üstün başarılar dilerim. Türk Polisi halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamada görevini tam anlamıyla yerine getirmektedir. Teknolojide çağı yakalayan ve her gün kendini yenileyen Türk polisi bugün dünyadaki sayılı teşkilatlardan biri haline gelmiştir. Aksaray'ımızda huzur ve güveni sağlayan Emniyet Teşkilatımızda modern araç, gereç ve cihazlarla donatılmış, polis-vatandaş işbirliği ile şehrimizde güzel bir dayanışma oluşmuştur. Ülkemizde, vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak uğruna canlarını feda eden Şehit Polislerimize Allah' tan Rahmet diliyor saygıyla anıyoruz" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yazgı'dan Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement