Başkan Yıldırım'dan Sarıkamış Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yıldırım'dan Sarıkamış Mesajı

Başkan Yıldırım\'dan Sarıkamış Mesajı

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 97 yıl önce Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Allahuekber dağlarında donarak şehit düşen binlerce askerle ilgili mesaj yayımladı.

09.01.2012 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 97 yıl önce Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Allahuekber dağlarında donarak şehit düşen binlerce askerle ilgili mesaj yayımladı.

Başkan Yıldırım, mesajında vatan millet sevgisinin en güzel örneklerinden biri olan Sarıkamış'ta yaşanan acı dramın Türk milletinin hafızalarına kazınmış derin bir iz olduğunu belirterek, milli mücadelenin ne kadar zor şartlarda gerçekleştiğine dikkat çekti. Başkan Yıldırım'ın mesajında şunları kaydetti: " Sakarya, Çanakkale, Sarıkamış, gibi milli mücadelenin en çetin gerçekleştiği ve vatanın düşman işgalinden kurtarılması sırasında yaşanan binlerce acı dramın Türk milletinin hafızasındaki ve kalbindeki yeri hiç değişmemiştir. Kar ve soğuk gibi kışın zor şartları altında paltosuz, ayakkabısız topyekun bir mücadelenin en hazin örneklerinden olan Sarıkamış'ta yaşananlar, bizlere birer ibrettir. Vatanın bugünlere gelmesinde emeği geçen bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, onların aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz."

Başkan Yıldırım mesajının sonunda Sarıkamış ve milli mücadele şehitleri için şehrimizin milli hafızasını oluşturma noktasında çok önemli kültürel hizmeti yakında Kayseri kamuoyu ve halkımızla paylaşacaklarını ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yıldırım'dan Sarıkamış Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement