Başkan Yılmaz "Evet" Turunda - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz "Evet" Turunda

Başkan Yılmaz "Evet" Turunda

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ali Hikmet Paşa mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla 16 Nisan Referandumunu ve Yeni Türkiye’yi konuştu, "evet" oyu istedi.

06.03.2017 13:22

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ali Hikmet Paşa mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla 16 Nisan Referandumunu ve Yeni Türkiye'yi konuştu, "evet" oyu istedi.

Esnafları tek tek ziyaret ederek bereketli kazançlar dileyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni sistemin Türkiye'nin önünü açacağını belirtti. Yapılacak olan referandumun Cumhuriyet tarihinin en büyük fırsatı olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Cumhuriyet hepimizin ortak değeri. Millet iradesinin bu sisteme doğrudan yansımasının önemli olduğuna inanıyorum. Bizler devlet ve millet arasında üçüncü bir unsur istemiyoruz. Bu referandumda devlet ve millet bütünleşecek" dedi.

Sistemi ve neden "Evet" denmesi gerektiğini kapı kapı gezerek anlattıklarını ifade eden Başkan Yücel Yılmaz, "Bizim amacımız Karesi'den yüksek bir evet ile Türkiye'ye mesaj verebilmek ve destek olmak. Bu nedenle güne sizlerle başlıyor, yeni sistemi konuşuyor ve sorularınızı cevaplıyoruz. Sistemi halkımıza tüm detayları ile anlatıyoruz. Ben geleceğimiz için Karesi'nin evet diyeceğine inanıyorum" açıklamasında bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz 'Evet' Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement