Başkan Yılmaz, Resim Sergisi Açılışına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz, Resim Sergisi Açılışına Katıldı

Başkan Yılmaz, Resim Sergisi Açılışına Katıldı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, aile dostu ressam Şahika Önal’ın kişisel sergisinin açılışına katıldı.

24.10.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, aile dostu ressam Şahika Önal'ın kişisel sergisinin açılışına katıldı.

Serginin açılışında sanat severlere hitap eden Başkan Yılmaz, sanatın ince ruh hali, zarafet ve nezaketle ilişkili olduğunu belirterek, ressam Şahika Önal'ın da bu özelliklere sahip bir kişi olduğunu söyledi.

Şahika Önel Özel Resim Sergisi, Samsun Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Resim Galerisi'nde açıldı. Serginin açılına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eşi Semiha Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş ile sanatseverler katıldı.

Ressam Şahika Önal'ın ağaç dokularını ve yapraklarını inceleyerek resme yansıttığı ağaç ve dal figürlerini anlatan tuval ve suluboya resim serginin açılışında konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Önal'ı tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Yılmaz, "Bir güzel sanat olayına hep birlikte tanıklık ediyoruz. Ailemizin bir parçası olan Şahika hanımın ortaya koyduğu özgün eserlerden oluşmuş olan bir dizi sanat eserini birlikte göreceğiz. İnşallah bu son sergisi olmaz. Sanat hayatının devamını diliyorum. Sanata dönük ilgisinin o ince ruh hali ve zerafetinden ortaya çıkmış olduğuna inanıyorum. Resim gibi güzel sanatlar ince bir nezaket, ruh hali ve psikoloji gerektiriyor. Şahika hanım da bu kişilikte olduğu için eserlerine de yansıyor. Tebrik ediyor ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından sergiyi gezen Başkan Yılmaz, ressam Şahika Önal'dan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Sanatseverlerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yılmaz, beğendiği bir çalışmayı ise satın aldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz, Resim Sergisi Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement