Başkan Yılmaz Sempozyumda Oturum Başkanı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz Sempozyumda Oturum Başkanı

Başkan Yılmaz Sempozyumda Oturum Başkanı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, açılış konuşmasını AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı ve ATO Congresium’da düzenlenen ‘Gençlik ve Belediye’ temalı AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda oturum başkanı olarak yer alacak.

13.04.2016 15:33

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, açılış konuşmasını AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı ve ATO Congresium'da düzenlenen 'Gençlik ve Belediye' temalı AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda oturum başkanı olarak yer alacak.

Bugün AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasıyla açılan sempozyum 14 Nisan Perşembe günü yapılacak olan oturumlarla devam edecek. Türkiye'nin çeşitli illerinden belediye başkanları ve yerel yöneticileri bir araya getirecek olan sempozyumun 'Belediyecilik-Hizmet Alanlar' başlıklı ilk oturumunu Başkan Yılmaz yönetecek. Başkan Yılmaz'ın başkanlığını yapacağı oturuma Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Mert Şener konuşmacı olarak katılacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz Sempozyumda Oturum Başkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement