Başkanlar 10 Ağustos İçin Halkın Desteğini İstedi - Son Dakika
Yerel

Başkanlar 10 Ağustos İçin Halkın Desteğini İstedi

Başkanlar 10 Ağustos İçin Halkın Desteğini İstedi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci Cumhurbaşkanlığı seçimleri için halkın desteğini istedi.

16.07.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayı dolayısıyla Balıklıgöl'de kurulan Ramazan Sokağı, her akşam farklı etkinliklerle farklı konukları ve misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Önceki akşam ki konuk misafirler ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek oldu.

Ramazan Sokağı'ndaki etkinlikler kapsamında son olarak İlahi Konseri, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve sema gösterimi sunumu yapıldı.

Etkinliğe katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek'e Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci eşlik etti. Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Mehmet Elgün, Giray Küçük ve bazı meclis üyeleri ile Eyyübiye Belediyesi birim amirleri hazırda bulundu.

ERDOĞAN İÇİN DESTEK TURU

Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası Başkanlar, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek turuna çıktı. Ramazan Sokağı'na gelen vatandaşlarla sohbet edip sorunları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci, 10 Ağustos'ta sandığa gidilerek Başbakan Erdoğan'a oy vermelerini istedi.

Çocuklardan da yoğun ilgi gören Başkanlar, Ülkü Ocaklarının kurmuş olduğu standı da ziyaret ederek burada Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz ile birlikte çay içti. Ardından destek turuna devam ettiler. Başkanların destek turu gece yarısı son buldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Başkanlar 10 Ağustos İçin Halkın Desteğini İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement