Başkentgaz, Avm'de Abone Merkezi Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkentgaz, Avm'de Abone Merkezi Açtı

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.(Başkentgaz), A City Outlet AVM içinde abone merkezi açtı.

26.01.2012 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürlüğü

(Başkentgaz), A City Outlet AVM içinde abone merkezi açtı.

Başkentgaz Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan, yeni açılan merkezle birlikte Ankara'daki abone merkezi sayısının 12'ye, bankalar ve PTT şubeleriyle birlikte gaz satış ve fatura tahsilat hizmeti verilen nokta sayısının 326'ya ulaştığını bildirdi.

Başkentgaz'dan yapılan açıklamaya göre, Kırşan açılıştaki konuşmasında şirketin abone sayısının 1 milyon 340 bine ulaştığını ve bunun 1 milyon 10 bininin kartlı sayaç abonesi olduğunu belirtt. Bu abonelerin kartlarına gaz satış noktalarında yükleme yaptırmaları gerektiğine işaret eden Kırşan, şöyle devam etti:

"Bu nedenle de gaz satış noktalarının kolay ulaşabilecekleri yerlerde olması büyük önem taşıyor. Biz de vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla, bu bürolarımızı, özellikle şehir merkezlerine ve bankalara uzak olan, diğer taraftan da oturdukları yere yakın olan merkezi noktalarda açıyoruz. Bu merkezlerimizde ayrıca fatura tahsilat, abonelik ve diğer işlemler de yapılıyor. Vatandaşlarımızın bu işlemler için Maltepe-deki abone merkezimize kadar gelmelerine gerek kalmıyor."

-"Kapıya gelen kişilere fatura ödemeyin"-

Kırşan konuşmasında, vatandaşları, Başkentgaz yetkilisi gibi kapıya gelerek, doğalgaz fatura tahsilatı yapmak isteyen dolandırıcılara karşı da uyardı ve böyle bir hizmetleri bulunmadığının altını çizdi.

Kırşan, "Bazı vatandaşlarımız da bu kişilere inanarak, doğalgaz faturalarının tutarını elden ödeyebiliyor. Ancak Başkentgaz'ın böyle bir hizmeti yoktur. Abonelerimiz kesinlikle kapıdan gelip para isteyen kişilere ödeme yapmasın. Abone merkezlerimize, bankalara veya PTT'lere giderek ödemelerini yapsınlar" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Kırşan ile A City Outlet AVM Müdürü Birol Ceyhan, abone merkezinin açılışını yaptı.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkentgaz, Avm'de Abone Merkezi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement