Basketbol: Fıba Kadınlar Avrupa Kupası - Son Dakika
Yerel

Basketbol: Fıba Kadınlar Avrupa Kupası

BOTAŞ Spor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda hedeflerinin çeyrek final olduğunu bildirdi.

10.01.2012 18:21

BOTAŞ Spor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda hedeflerinin çeyrek final olduğunu bildirdi.

Kutlu, yaptığı yazılı açıklamada, Botaş Spor'un Türkiye kadınlar Basketbol Birinci Ligi ve Avrupa kupalarında Adana'yı başarıyla temsil ettiğini belirtti.

Kırmızı-Beyazlı takımın Perşembe günü Fransa'da oynayacağı Uso Mondeville karşılaşması için yarın Adana'dan ayrılacağını ifade eden Kutlu, maçın Türkiye saati ile 21.00'da başlayacağını kaydetti.

Kutlu, Cuma günü Adana'ya dönecek olan BOTAŞ Spor'un Pazar günü de Adana derbisinde Ceyhan Belediyespor'u sahasında ağırlayacağını belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Fransız rakibimizle iki sezon önce çeyrek final serisinde karşılaşmıştık. Adana'da yendiğimiz rakibimize, Fransa'da sayı farkıyla yenilerek elenmiştik. Bu yıl Avrupa Kupası'nda arzu ettiğimiz başarıyı yakaladığımıza inanıyoruz. Perşembe günü Fransa'da oynayacağımız karşılaşmayı ve 19 Ocak'taki rövanş maçını da kazanarak adımızı çeyrek finale yazdırmak istiyoruz. Hedefimiz çeyrek final."

Kutlu, 19 Ocak'ta oynayacakları rövanş karşılaşmasında Adanalı sporseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını bildirdi.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbol: Fıba Kadınlar Avrupa Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement