Başsavcı Gür'den BİK'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başsavcı Gür'den BİK'e Ziyaret

Başsavcı Gür\'den BİK\'e Ziyaret

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, Basın İlan Kurumu Kastamonu Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

01.04.2014 14:14  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, Basın İlan Kurumu (BİK) Kastamonu Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

BİK Şube Müdürü Yaşar Kuru'dan kurum çalışmaları hakkında bilgi alan Başsavcı Tarık Gür, kamu kurum ve kuruluşları ile basın arasında köprü vazifesi gören Basın İlan Kurumu'nun önemli bir görev üstlendiğini kaydetti. Kastamonu yerel gazetelerin sorumlu yayıncılık anlayışı ile yayıncılık yapmalarının takdire şayan olduğunu kaydeden Gür, ilin gelişmesinde yerel medyanın önemli bir görev üstlendiğini, yapılan yayınların etkili olduğunu kaydetti.

BİK Şube Müdürü Yaşar Kuru, şube ziyareti için Başsavcısı Gür'e teşekkür ederek, Kastamonu ilinde resmi ilan almaya hak eden 5 yerel gazetenin bulunduğunu, gazetelerin doğru tarafsız ve objektif habercilikten ödün vermediklerini söyledi. Adliyeden gelen icra ve mahkeme ilanlarının yerel gazetelerde yayınlanmasının önemli olduğuna işaret eden Kuru, resmi ilan gelirinde Adalet Bakanlığı'na bağlı ilanların önemli bir potansiyel oluşturduklarını belirtti.

Başsavcısı Tarık Gür, ziyarette BİK Şube Müdürü Yaşar Kuru'ya ahşaptan yapılmış kurumun simgesi olan adalet terazisi hediye etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı Gür'den BİK'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement