Başsavcı Kaya'dan Anlamlı Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Başsavcı Kaya'dan Anlamlı Ziyaretler

Başsavcı Kaya\'dan Anlamlı Ziyaretler

Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, 19 Eylül Gaziler Günü öncesi Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesini ve Nazilli Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti.

16.09.2012 15:35

Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, 19 Eylül Gaziler Günü öncesi Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesini ve Nazilli Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği ziyaretinde Nazilli Başkanı Hasan Karakaş ve gazilerle görüşen Başsavcı Doğan Kaya uzun süre sohbet etti.

19 Eylül Gaziler günü öncesi ziyarette bulunarak yanlarında olduğunu belirtmek istediğini söyleyen Başsavcı Doğan Kaya; "Özellikle sizlere Türkiye'nin Bayrağının dalgalanması adına yapmış olduğunuz mücadele nedeniyle teşekkür ediyoruz. 19 Eylül Gaziler gününü şimdiden kutluyor başta büyük önder Mustafa kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor gazilerimize de minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Başsavcı Kaya, gazilerle çekildiği hatıra fotoğrafının ardından Nazilli Şehit Aileleri derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Jale Keskin ve şehit aileleriyle duygulu anların yaşandığı görüşmede şehitlik mertebesinin çok önemli bir mevki olduğuna değinen Kaya; "Şehit evlatlarımızın maneviyatına ve geride bıraktıkları ailelerine sahip çıkmak en büyük görevimizdir. Sizlere ve sizin şahsınızda, vatan uğruna çocuğunu, eşini ve kardeşlerini kaybeden şehit yakınlarına da sabırlar diliyorum. Onlar bizim gözbebeğimiz kadar kıymetlidir" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı Kaya'dan Anlamlı Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement