Düzce'de Çıkan Fırtına Turizm Stantlarına Zarar Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düzce'de Çıkan Fırtına Turizm Stantlarına Zarar Verdi

Düzce\'de Çıkan Fırtına Turizm Stantlarına Zarar Verdi
20.06.2014 10:01  Güncelleme: 15:32

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde gece saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle yöresel ürünlerin satıldığı barakalar zarar gördü.

Saatteki hızı 30 kilometreyi bulan şiddetli rüzgar, ilçenin tanıtımı amacıyla Akçakoca Camisi karşısında kurulan barakaların yıkılmasına neden oldu. Limanda demirleyen balıkçı tekneleri de batma tehlikesi geçirdi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, fırtınanın gece başladığını, kısa sürede zarara yol açtığını belirterek, "Fırtına nedeniyle turizm stantlarımızın bir kısmı zarar gördü. Gerekli çalışmalar yapılacak" dedi.

Esnaf Mahmut Abuhan da aniden bastıran kuvvetli rüzgar nedeniyle barakasının yıkıldığını kaydederek, "Zararın ne kadar olduğunu bilemiyoruz. Havanın düzelmesiyle zarar tespiti yapacağız. Burası Karadeniz ve fırtınası, yağmuru şiddetli olur ancak kimse bunları dikkate almadı. Zararımız büyük. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Akçakoca Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, fırtınanın hafta sonu da devam edeceğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce'de Çıkan Fırtına Turizm Stantlarına Zarar Verdi - Son Dakika


Advertisement