'Batı Yakasının Hikayesi" İzmir Sanat'ta - Son Dakika
Yerel

'Batı Yakasının Hikayesi" İzmir Sanat'ta

Dünyaca ünlü müzikal film "Batı Yakasının Hikayesi", 17 Ocak Cuma günü İzmir Sanat'ta sinemaseverlerle buluşacak.

15.02.2012 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü müzikal film "Batı Yakasının Hikayesi", 17 Ocak Cuma günü İzmir Sanat'ta sinemaseverlerle buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Yeniden Sinematek" adıyla düzenlenen ve üç yıldır devam eden ücretsiz film gösterimleri, şubat ayında "Müzik ve Dansın Büyüsü" temasıyla devam ediyor.

Bu kapsamda dünyaca ünlü film klasiklerinden ABD yapımı "Batı Yakasının Hikayesi"nin gösterimi, 17 Şubat Cuma akşamı İzmir Sanat'ta yapılacak.

Stanley Donen ve Gene Kelly'in yönettiği, Natalie Wood, Richard Beymer, Russ Tamblyn'in rol aldığı 1952 yapımı müzikalde, New York'ta sokaklardaki çete savaşları ekseninde yaşanan bir aşk hikayesi anlatılıyor.

Müzikal filmlerin şubat ayındaki gösterimi çerçevesinde, 24 Şubat Cuma akşamı da "A Hard Day's Night" filmi sinema severlerle buluşacak.

Dünyaca ünlü müzik grubu The Beatles'ın üyeleri John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ve Ringo Starr'ın baş rollerini paylaştığı 1964 İngiltere yapımı müzikalde, "Dört gencin müzikleriyle dünyayı değiştirmek için verdikleri mücadele, hayranları ve yapımcıları arasında yaşadıkları olaylar" anlatılıyor.

İzmir Sanat'taki ücretsiz film gösterimleri, saat 20.00'da başlayacak.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Batı Yakasının Hikayesi' İzmir Sanat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement