Batman Atatürk Ortaokulu, "Vurmalı Çalgılar Festivali"ne Katılacak - Son Dakika
Yerel

Batman Atatürk Ortaokulu, "Vurmalı Çalgılar Festivali"ne Katılacak

Batman Atatürk Ortaokulu, "Vurmalı Çalgılar Festivali"ne Katılacak

"Vurmalı Çalgılar Festivali"nde 134 okul arasında seçilen en okullar arasında Batman Atatürk Ortaokulu da yer aldı.

19.05.2015 16:46

Atatürk Ortaokulunun başarısı

Batman Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliğinin imkanlarıyla Aydın Germencik Ortaklar Fen Lisesinin hazırlamış olduğu "Vurmalı Çalgılar Şenliği"ne gönderilen ritim grubunun başarısı, Batmanda sevinçle karşılandı.

Germencik Ortaklar Fen Lisesi Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü öncülüğünde "Vurmalı Çalgılar Festivali" gerçekleştirildi.

Türkiye'deki tüm okullara davetiye yollanan etkinliğe 134 okul başvururken, başvuran okullar arasından seçilen 16 okul festivale katılmaya hak kazandı.

16 Okul arasında Batmanda Müzik öğretmenliği yapan Hasan Sarp Arıcılar yönetimindeki Batman Atatürk Ortaokulu da vardı.

Performanslarını Aydın'da sergileyen ritim grup eğitimcisi Hasan Sarp Arıcılar "Ramazan Erdoğan şefliğindeki bu ülke çapındaki organizasyonda yer almaktan çok büyük onur duyduk. Öğrenciler hem yeni şeyler öğrendi, hem de eğitici bir gezi yaptılar. Başarı belgelerimizi, plaketimizi ve okulumuz için hediye edilen bir adet çalgımızı aldık. Muhteşem bir organizasyondu, Bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Ritim grubumuz oldukça yeni. Çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Hedefimiz büyük, bu gruba destek verilirse daha büyük işlere imza atacağımıza eminiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Atatürk Ortaokulu, 'Vurmalı Çalgılar Festivali'ne Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement