Batman Belediyesinden Temizlik Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Batman Belediyesinden Temizlik Seferberliği

Batman Belediyesinden Temizlik Seferberliği

Batman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen temizlik etkinliğinde söz alan Belediye eski Eş Başkanı Gülistan Akel, çevre kirliliğinin fazlalığına dikkat çekti.

20.11.2015 07:13

"Etrafımız çok kirli"

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eşbaşkanı Gülistan Akel, Belediye Eşbaşkan vekili Hürriyet Kaytar ve belediye meclis üyeleri ile birlikte TÜPRAŞ İlköğretim Okulu öğrencileriyle Kine Em Parkı'nda çevre temizliği yaptı.

Çevre temizliğinde esas öğretmenin çocuklar olduğunu dile getiren Eşbaşkan Akel, "Batman Belediyesi olarak biz her yıl mutlaka çocuklarla, gençlerle, kadınlarla böyle etkinlikler yapıyoruz, birlikte çöp topluyoruz. Bunun amacı duyarlık oluşturmaktır. Biliyorsunuz etrafımız çok kirli, evimizin etrafı, okulumuzun etrafı, geçtiğimiz caddeler ve sokaklar çok kirli. Demek ki duyarlık yok, kimse çöp atanların, çevreyi kirletenlerin farkında değil. Özellikle çöp atanlar çok farkında değil doğamızı, çevremizi, yaşadığımız kenti ne kadar kirlettiğinin? Biz şimdiden öğreneceğiz ki öğretebilelim" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Belediyesinden Temizlik Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement