Batman Üniversitesi İle Milli Eğitim Arasında Protokol - Son Dakika
Yerel

Batman Üniversitesi İle Milli Eğitim Arasında Protokol

Batman Üniversitesi İle Milli Eğitim Arasında Protokol

Batman Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 'Eğitimde İş Birliği Protokolü' imzalandı.

26.05.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversite-M.Eğitim arasında protokol

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Üniversitesi Arasında 'Eğitimde İş Birliği Protokolü' İmzalandı

Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünde gerçekleşen 'Eğitimde İş Birliği Protokolü' imza törenine Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulvahap Hınç katıldı.

Batman İlinde Mesleki ve Teknik Eğitimin niteliğini arttırmayı, eğitim hizmetlerini geliştirmeyi ve yaygınlaştırmayı amaçlayan 'Eğitimde İş Birliği Protokolü'nü Rektör Uluçam ve Milli Eğitim Müdürü Kurtaran imzalayarak protokolün hayırlı olması dileğinde bulundular.

Üniversitemizle yaptığımız 'Eğitimde İş Birliği Protokolü' Batman'a hayırlı olsun diyen, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; "Mesleki ve Teknik Eğitim alanlarındaki hizmet kurumlarımız ile yükseköğretim kurumlarının hizmet içi eğitimde iş birliği yapmaları Batman İlinde eğitimin niteliğini arttıracak, eğitim hizmetlerini geliştirecek ve bu hizmetlerin yaygınlaşmasını sağlayacaktır. Üniversitemizle yaptığımız 'Eğitimde İş Birliği Protokolü'nün Batman'a hayırlı olmasını diliyor, iş birliği talebimizi kabul eden başta Rektörümüz ve üniversitemizin tüm yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

"HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"

'Eğitimde İş Birliği Protokolü' imza töreninde kısa bir konuşma yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam; "Batman Üniversitesi olarak Batman'a bilim ve teknoloji alanında her türlü katkıyı sunmaya her zaman hazırız. Bugün Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile imzaladığımız bu protokolün gençlerimize, eğitimci arkadaşlara, Batman'a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 'Eğitimde İş Birliği Protokolü' kapsamında, ilimizdeki mesleki ve teknik eğitim okullarında görev yapan, 24 farklı alanda toplam 199 öğretmen, hizmet içi eğitime alınacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Üniversitesi İle Milli Eğitim Arasında Protokol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement