Batman Üniversitesi Uluslararası Protokole İmza Attı - Son Dakika
Yerel

Batman Üniversitesi Uluslararası Protokole İmza Attı

Batman Üniversitesi Uluslararası Protokole İmza Attı

Batman Üniversitesi Uluslararası 5 üniversite ile öğrenci ve akademisyen değişim programı kapsamında anlaşmalar imzalandı.

21.01.2015 12:52  Güncelleme: 19:29

Batman Üniversitesi Uluslararası 5 üniversite ile Mevlana öğrenci ve akademisyen değişim programı kapsamında protokol imzalandı.

12-14 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen Eğitim Fuarı programına katılan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam başkanlığında yapılan Sudan-Türk Üniversiteleri Uluslararası İşbirliği Toplantısı, Batman Üniversitesi ile, University of Khartoum, University of Holy Qur'an and Islamic Sciences, Open University of Sudan, Sudan University of Science and Technology ve Al Mughtaribeen University arasında protokol imzalandı.

Rektör Prof. Dr. Uluçam yapılan protokol sözleşmesinin önemine dikkat çekerek, "Üniversitemiz uluslararası 5 üniversite ile protokol imzaladı. Bu kapsamda Mevlana öğrenci ve akademisyen değişim programıyla Batman Üniversitesi ile University of Khartoum, University of Holy Qur'an and Islamic Sciences, Open University of Sudan, Sudan University of Science and Technology, AlMughtaribeen University arasında bilimsel ve kültürel köprü kurulmuş olacaktır" dedi.

Türkiye'den 23 Üniversite'nin yer aldığı Sudan-Türk Üniversiteleri Uluslararası İşbirliği Toplantısı ve Eğitim Fuarında, Sudan'dan 35 üniversite stant açtı.

Fuara Rektör Prof. Dr. Uluçam'ın yanı sıra Üniversite Genel Sekreteri Mustafa İnal, Üniversitenin Uluslararası İlişkiler Departmanından Araştırma Gör. Selen Tekalp ile Okt. Abdullah Benli de katıldı. Fuarda Batman Üniversitesi standıyla da ilgi gördü.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Üniversitesi Uluslararası Protokole İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement