Battalgazi Belediyespor Tekvando Takımı, Budak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Battalgazi Belediyespor Tekvando Takımı, Budak'ı Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyespor Tekvando Takımı, Budak\'ı Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyespor Tekvando takımı, Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Rıdvan Budak’ı ziyaret etti.

10.02.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battalgazi Belediyespor Tekvando takımı, Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Rıdvan Budak'ı ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi Belediyespor Tekvando takımının seri başarıları konuşuldu.

Battalgazi Belediyespor Tekvando sporcuları ile birlikte Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Rıdvan Budak'ı ziyaret Battalgazi Belediyespor Tekvando Antrenörü Cebrail Ararat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Kulüp Başkanı Rıdvan Budak'ın destekleri ile önemli başarılar elde ettiklerini belirterek, "Battalgazi Belediyesi tekvando takımı olarak büyüklerde il birincisi olduk. Daha sonra yıldızlarda, bayanlarda takım olarak il birincisi, erkeklerde de ikinci olduk. Ada lig müsabakalarında 23-25 Ocak tarihleri arasında Van'da yapılan müsabakalarda Malatya'yı temsil ettik. 3 öğrencimiz Battalgazi Belediyesi tekvando bayan takımında birincilik, erkeklerde takım olarak bir öğrencimiz grup birincisi, bir öğrencimizde ikinci olmuştur. Bizi makamında ağırlayan Battalgazi Belediyespor başkanımıza teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz yaş itibariyle küçükler ama ileride kulübümüze daha çok hizmetler vereceklerdir" dedi.

Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Rıdvan Budak ise, elde edilen başarıdan dolayı tekvando takımı oyuncularını ve teknik heyeti kutlayarak, "Öncelikle böyle bir mutluluğu yaşattıkları için sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Battalgazispor bundan sonra futbolda olduğu gibi, diğer kategorilerde de yer alacaktır. Tekvando, güreş, voleybol gibi birçok branşlarda yer alacaktır. Arkadaşlarımız da bugün çok güzel neticeler alarak bizleri mutlu etmişlerdir. Battalgazi Belediyespor ciddi anlamda yapılanmaya gidilmekte ve bununda ileride daha güzel işlere imza atacağımızın göstergesidir. Hocamıza, arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Battalgazi Belediyespor Tekvando Takımı, Budak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement