Bayan Ayyıldız'dan Hastalara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bayan Ayyıldız'dan Hastalara Ziyaret

Bayan Ayyıldız\'dan Hastalara Ziyaret

Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Uz. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

07.02.2014 10:24

Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Uz. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

Bayan Ayyıldız'ı hastaneye gelişinde ADÜ Rektörü Mustafa Birincioğlu'nun eşi Fatma Birincioğlu ve ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Oğurlu karşıladı.

ADÜ Genel Cerrahi Bölümü, Onkoloji Bölümü ve Çocuk Bölümünde yatan hastaları tek tek ziyaret eden bayan Ayyıldız'a Vali Yardımcısı Abdullah Aslan'ın eşi Gülşen Aslan, Halk Sağlığı Şube Müdürü Uz. Dr. Şeniz Karademir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Asude Alkoç eşlik etti.

Hastalara hal hatır sorup, yakından ilgilenen bayan Ayyıldız'la, hasta ve hasta yakınları arasında duygulu anlar yaşandı. İstek ve ihtiyaçları olup olmadığını soran Bayan Ayyıldız'a, hastalar ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bayan Ayyıldız, çocuk hastalara oyuncak, diğer hastalara da karanfil ve çiçek hediye etti. Yöneticilerden hastane hakkında bilgiler alan bayan Ayyıldız, doktor, hemşire ve diğer çalışanlara başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayan Ayyıldız'dan Hastalara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement