Bayat Belediyesi'nden İftar - Son Dakika
Yerel

Bayat Belediyesi'nden İftar

Bayat Belediyesi\'nden İftar

Çorum'un Bayat Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık bin 500 kişi topluca iftar yaptı.

29.07.2012 16:15

Çorum'un Bayat Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık bin 500 kişi topluca iftar yaptı.

Şehir parkında verilen iftar yemeğine AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Bayat Kaymakamı Hakan Şeker, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl Sağlık Müdürü Turgay Happani, İl Halk Sağlığı Müdürü Tuncer Kılıç, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, belediyecilik hizmetlerinin sadece alt ve üst yapı çalışmalarından ibaret olmadığını söyledi.

Bayat belediyesi olarak sosyal belediyeciliği önemsediklerini belirterek, "Bugün burada ilçe halkımızla iftar yaparken diğer taraftan kimsesiz insanlarımızı da unutmadık. İlçemizde yaşayan 170 bakıma muhtaç insanımızın her gün sıcak yemek veriyoruz. Kaymakamlığımızla birlikte 300 aileye gıda yardımında bulunduk. Bunlar bizi mutlu kılıyor" dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ise bugün dünden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek, Bayat'ta insanların buluşması ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olan iftar yemeğinin düzenlenmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI CEYLAN SORUN DİNLEDİ

Öte yandan, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Bayat belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği öncesi vatandaşlarla bir araya geldi.

Parti yöneticileri ile birlikte masaları tek tek dolaşan Ceylan, hem vatandaşlarla sohbet etti hem de kendisine iletilen sorunları tek tek not aldı.

Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu dile getiren Ceylan, "Toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların arttığı, milletçe birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği mübarek Ramazan ayının mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının İslam alemi ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayat Belediyesi'nden İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement