Baybatur, Turgutlu'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Baybatur, Turgutlu'da Ziyaretlerde Bulundu

Baybatur, Turgutlu\'da Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Murat Baybatur, aday adaylığı açıklamasının ardından ilk ziyaretini Turgutlu’ya gerçekleştirdi.

08.03.2015 15:03

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Murat Baybatur, aday adaylığı açıklamasının ardından ilk ziyaretini Turgutlu'ya gerçekleştirdi. Turgutlu'da büyük ilgiyle karşılanan Baybatur, partililerin ve vatandaşların gösterdiği teveccühe teşekkür etti.

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Murat Baybatur, geçtiğimiz günlerde Manisa'nın 17 ilçesinden yoğun bir katılımla Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonu'nda gerçekleştirilen aday adaylığı tanıtım toplantısının ardından ilk ziyaretini Turgutlu ilçesine yaptı.

Turgutlu'daki ziyaretlere partisinin Turgutlu İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başlayan Baybatur, İlçe Başkanı Mürşit Gedizli ve partililerle bir araya geldi. Burada bir süre kalan Baybatur daha sonra Turgutlu Belediyesinin iki dönem başkanlığını yapan Mustafa Serhat Orhan'ı ziyaret etti. Baybatur daha sonra sırasıyla Dilek kuyumculuk sahibi Kazım Dilek, Sadıklar Manifaturanın sahibi Ali Başeskici, Sedef Çeyiz'in sahibi Sedat Özdamar, Kırca Mobilyanın sahibi Deniz ve Özlem Kırca, Yaşar Kundura'nın sahibi Yaşar Yalçın'ı ziyaret etti.

Baybatur, ziyaretler sırasında kendisini en iyi şekilde ağırlayan, kendi içinden birisi olarak gören Turgutlulara teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baybatur, Turgutlu'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement