Bayburt'ta Fırınlar Denetlendi - Son Dakika
Yerel

Bayburt'ta Fırınlar Denetlendi

Bayburt\'ta Fırınlar Denetlendi

Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Unlu Mamul üretimi yapan işletme ve fırınların denetimi yapıldı.

27.01.2012 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Unlu Mamul üretimi yapan işletme ve fırınların denetimi yapıldı.

Denetimlerde ekmek gramajı, Posa bezi ve işletme genel temizliği ile kapalı çarşıdaki işyeri denetimleri yapıldı. Belediye Başkanı Hacı Ali Polat yaptığı açıklamada; "Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin yaptığı unlu gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik periyodik kontrollerini aksatmadan sürdürdüklerini belirterek, vatandaşlarımızın sağlıklı koşullarda üretilmiş ve satışa sunulmuş gıdaları tüketebilmeleri amacıyla sık sık denetimler gerçekleştiriyoruz."dedi.

Başkan Polat, denetimler sırasında hijyen, temizlik, işyeri açma ve çalışma ruhsatıyla beraber, çalışan personelin fiziki temizliği, sağlık karnesi, yangın tüpü denetimi ve fiyat tarife listesi gibi kontrollerinde yapıldığını söyleyerek, denetimlerde genel olarak sağlık kurallarına uyulduğunun görüldüğünü belirtti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt'ta Fırınlar Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement