Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal Muhtarları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal Muhtarları Ziyaret Etti

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal Muhtarları Ziyaret Etti

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, görev süresi boyunca koordineyle çalışarak Bayraklı için birlikte hizmet verdiği muhtarları ziyaret etti, ilçeye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

17.03.2024 13:39  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, görev süresi boyunca koordineyle çalışarak Bayraklı için birlikte hizmet verdiği muhtarları ziyaret etti, ilçeye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Başkan Sandal, "Yerel yönetimin yapı taşları muhtarlarımıza tüm ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ederim. Bayraklı'da omuz omuza, gönül gönüle çalıştık. Bundan sonra da yine dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yaklaşan yerel seçimler öncesi görev süresi boyunca birlikte çalıştığı 24 mahalle muhtarını ziyaret etti. Mahallerde yürütülen çalışmalar ve Bayraklı için verilen desteklerden dolayı tüm muhtarlara teşekkür eden Başkan Sandal, "El birliğiyle Bayraklı için her zaman en iyisini yapmak için gayret gösterdik. Tek amacımız yaşadığımız kentimizi daha güzel, daha refah, daha yaşanabilir hale getirmekti. Vicdanımız rahat, oldukça huzurluyuz. Bize her zaman destek olan muhtarlarımıza ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ederim" dedi.

Duygulandıran ziyaret

Başkan Sandal, "Bayraklı'mızda, yaklaşık beş yıldır muhtarlarımızla birlikte dayanışma içinde çalıştık. Mahallelerimiz onlar sayesinde daha güzel. Demokrasimizin temel taşı ve en yakın çalışma arkadaşlarım muhtarlarımızı özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, tüm ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Duygu dolu anlara sahne olan ziyaretlerde bazı muhtarlar gözyaşlarını tutamadı.

Bayraklı'da iz bırakan başkan

Muhtarlar ise belediyenin mahallelerde sürdürdüğü çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Mahalle sakinlerinin özellikle, temizlik, asfaltlama ve park çalışmalarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden muhtarlar, "Hangi mahallede ne ihtiyaç varsa yanımızda oldunuz. Kimin ne sorunu varsa her telefonumuza yanıt verdiniz. Çalışmalarınızla Bayraklı'da iz bıraktınız" diyerek Bayraklı'ya hizmetlerinden dolayı Başkan Sandal'a teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal Muhtarları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement