Bayraklı Eğitimevi Bir Yaşında - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Eğitimevi Bir Yaşında

Bayraklı Eğitimevi Bir Yaşında

Eğitim alanında ülke çapında önemli projelere imza atan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından İzmir'in Bayraklı ilçesinde geçtiğimiz yıl açılan Bayraklı Eğitimevi birinci yaşına girdi.

13.10.2012 13:06

Eğitim alanında ülke çapında önemli projelere imza atan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından İzmir'in Bayraklı ilçesinde geçtiğimiz yıl açılan Bayraklı Eğitimevi birinci yaşına girdi. Öncelikli olarak dar gelirli ailelerin çocuklarının eğitim fırsatlarından eşit bir şekilde yararlanmasını hedefleyen eğitimevinin kuruluş yıldönümü etkinliğine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu da katıldı.

Günün her saatinde eğitimevinde çocuklarla, gençlerle, kadınlarla birlikte olduklarını, birlikte çalıştıklarını ve hayata dair her şeyi birlikte öğrendiklerini dile getiren ÇYDD İzmir Şubesi Başkanı Gönül Kaya, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insana ve çağdaş topluma ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Dr. Türkegül Kocaoğlu da, başarılı çalışmaları nedeniyle dernek yöneticilerine teşekkür ederek, bu tür projelerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

(HD)

13.10.2012 12: 32: 32

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Eğitimevi Bir Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement