Bayraklı'nın muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde bir araya geldi - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'nın muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde bir araya geldi

Bayraklı\'nın muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü\'nde bir araya geldi

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın da katıldığı törende, Sevgi Yolu'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Başkan Sandal, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirterek, Bayraklı'ya hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

19.10.2023 12:20  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı'nın muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir araya geldi. Başkan Serdar Sandal'ın da katıldığı törende, Sevgi Yolu'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk kondu. Başkan Sandal, "Muhtarlar demokrasimizin temel taşı ve benim de en yakın çalışma arkadaşlarımdır. Dayanışma içinde Bayraklı'ya hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Sevgi Yolu sonundaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın yanı sıra, mahalle muhtarları, CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin, siyasi partilerin temsilcileri ve meclis üyeleri katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumlarının ardından toplu fotoğraf çektirildi.

"EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIM"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Mahallelerin sorumluluğunu en fazla taşıyan kişi muhtardır. ve bizler, en yakın çalışma arkadaşlarım olan muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizde çok önemli hizmetlere imza attık. Bayraklı halkının gönlüne beraber girdik. Demokrasimizin mihenk taşı olan muhtarlarımızla Bayraklı'nın yaşam standartlarını artırmak adına her zaman iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bayraklı'nın muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement