Bayram tatiliyle birlikte ilçe otogarında hareketlilik başladı - Son Dakika
Yerel

Bayram tatiliyle birlikte ilçe otogarında hareketlilik başladı

Bayram tatiliyle birlikte ilçe otogarında hareketlilik başladı

9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla ilçe otogarında hareketlilik başladı. Vatandaşlar, bayramı ilçelerinde geçirmek için otogara akın etti. Birçok kişi, aileleriyle birlikte köylerine veya ilçelerine gitmek için yola çıktı. Bayramı Kulp'ta geçirmek isteyen vatandaşlar, ilçeye doğru hareket etti. Tatilin keyfini çıkarmak için herkesin bayramı mübarek olsun dileklerinde bulundu.

06.04.2024 15:24  Güncelleme: 15:26

9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla ilçe otogarında hareketlilik başladı.

Ramazan Bayramını ilçelerinde geçirmek için ilçe garajının yolunu tutan vatandaşlardan Remzi Kartal, "Bugün tatilin başlamasıyla mübarek Ramazan Bayramımızı idrak etmek için köyümüze gitmek için buradayız. Büyüklerimiz ilçemizde onlarla bayramı kutlamak, onlarla vakit geçirmek bizlere mutluluk verecektir. Herkesin bayramı mübarek olsun" dedi.

Bayramı Kulp'ta geçirmek için yola koyulduklarını dile getiren vatandaşlardan Hüseyin Taş, "Bizim için bayram tatili bugün itibariyle başladı. Bizde bayramı ailemizle geçirmek için ilçemiz olan Kulp'a gidiyoruz. İlçemizde bayramı idrak ederken tatilinde keyfini çıkaracağız. Bayram sonunda tekrar Diyarbakır'a döneceğiz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayram tatiliyle birlikte ilçe otogarında hareketlilik başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement