BDP'den Suriye Halkına Yardım Çağrısı - Son Dakika
Yerel

BDP'den Suriye Halkına Yardım Çağrısı

BDP\'den Suriye Halkına Yardım Çağrısı

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır İl Başkanlığı'nda bir araya gelen belediye başkanları Suriye halkına yardım desteği çağrısında bulundu.

04.03.2013 15:00

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır İl Başkanlığı'nda bir araya gelen belediye başkanları Suriye halkına yardım desteği çağrısında bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hafize İpek, Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ ve BDP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Yılmaz, BDP il binasında düzenledikleri basın açıklamasıyla Suriye halkına destek amaçlı yapılan kampanyaya destek çağrısında bulundu. Kampanya için Diyarbakır halkından destek beklediklerini belirten BDP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Yılmaz, başlatılmış olan yardım kampanyasına tüm örgüt ve kurumlarla azami ölçüde dikkat ettiklerini ve kararlılıkla çalışma sürdürdükleri kaydetti. Yılmaz, "Yapılan ve yapılacak tüm çalışmalarımızı halk ile birlikte yapmayı, halk ile birlikte yürütmeyi düşünüyoruz. Bu kampanyayla Diyarbakır halkı yalnızca aşını, ekmeğini Suriye halkıyla paylaşmıyor, Rojava halk devrimini destekleyip, Rojava halkının umudu, yüreği olmuş. Bu anlamda halkımızı ve duyarlı tüm kesimleri bu kampanyaya destek sunmaya ve duyarlılık göstermeye çağırıyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BDP'den Suriye Halkına Yardım Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement