BDP Eş Başkan Adaylarını Bismil Coşkuyla Karşılandı - Son Dakika
Yerel

BDP Eş Başkan Adaylarını Bismil Coşkuyla Karşılandı

BDP Eş Başkan Adaylarını Bismil Coşkuyla Karşılandı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında on köyü ziyaret eden BDP belediye eş başkan adayları büyük bir coşkuyla karşılandı.

22.02.2014 10:57

Diyarbakır'ın Bismil İlçesinde BDP İlçe teşkilatı tarafından 'Öz yönetimle Özgür kimliğe' sloganıyla yürütülen seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçeye bağlı on köyü ziyaret eden BDP Bismil belediye eş başkan adayları Cemile Eminoğlu, Resul Sarı, geçtiği tüm güzergâhlarda bulunan vatandaşlar zafer işaretleriyle destekledi.

Seçim konvoyun gittiği her köyde yüzlerce kişi köy meydanlarını adeta renk cümbüşüne çevirdi. Büyük bir coşkuyla karşılanan BDP eş başkan adayları, gittiği her köyde vatandaşlarla kucaklaştı, çalınan müzikler eşliğinde halay çekti.

Yapılacak seçimin Kürt halkı için nasıl bir önem arz ettiğini anlatan Eş Başkan adayları, vatandaşlara iradesine sahip çıkma çağrısında bulundu. Belediyecilik hizmetleriyle ilçeyi modern bir statüye kavuşturduklarını belirten Eş Başkan Adayı Cemile Eminoğlu, ilçeye bağlı köyleri modern bir görünüme kavuşturmak için halkla birlikte gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.
Belediye eş başkanı Resul Sarı ise halka birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, yapılacak yerel seçimlerin referandum niteliğinde anlamlı olduğunu belirtti. Köy ziyaretlerinde kadın ve çocukların yoğun ilgi göstermesi ve vatandaşların cep telefonlarıyla eş başkan adaylarıyla hatıra fotoğrafı çektirmesi dikkat çekti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel BDP Eş Başkan Adaylarını Bismil Coşkuyla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement