Belde Başkanlarından Atalay'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Belde Başkanlarından Atalay'a Teşekkür

Belde Başkanlarından Atalay\'a Teşekkür

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Çaytepe ve Servi Belde belediye başkanları, kendilerine sunduğu katkılardan dolayı Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür etti.

08.01.2012 16:12

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Çaytepe ve Servi Belde belediye başkanları, kendilerine sunduğu katkılardan dolayı Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür etti.

İlçeye bağlı Çaytepe Belde Belediye Başkanı Ali Akkuş ve Servi Belediye Başkanı Ali Ayrancı, belediyelerine araç ve kilitli taş desteği veren Bingöl belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Daha önce kendilerine bir kamyon tahsis edildiğini anımsatan Çaytepe Belediye Başkanı Akkuş, yapılan bu önemli yardımın akabinde bu defada kendileri ile birlikte tüm belde belediyelerine Bingöl belediyesi tarafından 100'er bin adet kilitli parke taşı yardımında bulunulduğunu söyledi.

Verilen parke taşlarının nakliyesine bile karışmadıklarını Akkuş ve Ayrancı, "Belde belediyeleri olarak çok kısıtlı imkanlar ile belde halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Tabi imkanlarımız malum yok denecek kadar az. Daha önce ihtiyaç duyulan araç için Çaytepe Belde Belediyesine kamyon hibe eden Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay yine beldelerimizde büyük öneme sahip olan yol sorunu için 100'er bin adet kilitli parke taşı verdi. Tabi bunu sadece bize değil Bingöl'ün bütün belde belediyelerine verdi.

Yapılan bu yardım ile belde belediyelerimizin yaklaşık 3 bin metrekarelik yolları çamurdan kurtulmuş olacak. Hem şahsımız hem de diğer belde belediye başkanları adına sayın Atalay'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" açıklamasında bulundu. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belde Başkanlarından Atalay'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement