Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkanı Kasım Karahan\'ın Yeni Yıl Mesajı

Kütahya’nın 2. büyük ilçesi Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

26.12.2013 15:19

Kütahya'nın 2. büyük ilçesi Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

Hizmetlerin en iyisine layık hemşerilerinin yeni yılını kutlayan Başkan Karahan, "Bizleri bir arada tutan ve bu günlere ulaşmamıza sebep olan değerlerimize geçmişte olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ayrıca birlik ve beraberliğimizin korunmasını, yaşamımızda sevginin, saygının, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin ve hizmetin etkin kılınması amacıyla sarf ettiğimiz çabamızın süreceğini herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

Simav'da hizmetlerin devam edeceği 2014 yılının projeler yılı olduğunu ifade eden Başkan Karahan, yeni yılların her zaman yeni başlangıçlar olduğunu söyledi.

2013'ü huzur ortamında güzel bir şekilde bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Karahan, "2009'dan bu yana yaptığımız işlerle Simav'ın yıllara yayılmış köklü bir çok sorununu çözmeye çalıştık. Yine 2014 yılında bir çok projemiz hayata geçmeyi bekliyor. 2014'ün ülkemize milletimize ve Simav halkına hayırlar getirmesini diliyorum. Bu yılın belediye açısından en iyi şekilde geçmesini sağlayacak pojelerimizi hazırladık. İnşallah bizim için çok güzel bir yıl olur. Tüm halkımıza 2014 yılı öncesinde sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu vesileyle Milletçe birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, aramızda sevgi-saygı ve hoşgörünün egemen kılınması ile karşılaştığımız ve karşılacağımız bütün sorunları aşabileceğimize yürekten inanıyorum. Bu vesileyle Simav halkının yeni yılını kutlar sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle nice yeni yıllara ulaşabilme temennisiyle esenlikler dilerim" diye konuştu. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement