Belediyeden Vatandaşa 'Ucuz ve Kaliteli' Beton - Son Dakika
Son Dakika Logo

Belediyeden Vatandaşa 'Ucuz ve Kaliteli' Beton

Belediyeden Vatandaşa \'Ucuz ve Kaliteli\' Beton
24.02.2012 15:46

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi, bölgedeki yapıların sağlam ve depreme dayanıklı inşa edilmesi noktasında belediye bünyesinde üretilen kaliteli betonu, vatandaşa ucuza satarak, önemli bir hizmet sunuyor.

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi, bölgedeki yapıların sağlam ve depreme dayanıklı inşa edilmesi noktasında belediye bünyesinde üretilen kaliteli betonu, vatandaşa ucuza satarak, önemli bir hizmet sunuyor.

İmar Ticaret Limited Şirketi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Hazır Beton Santrali'nde üretilen ucuz ve kaliteli betonun, bölgede belirleyici ve örnek olduğu yorumu yapıldı. Tarsus'a bağlı Ülküköy'de inşaatına bir süre önce başlanan Diş Hastanesi'nin bin metreküplük temel betonunun, şirkete bağlı ekiplerce bir gün gibi kısa bir zaman diliminde döküldüğü kaydedildi. Önemli kamu kurum ve kuruluşlarının da beton ihtiyacını karşılayan şirketin, haftanın 7 günü beton üretiminde bulunduğu bilgisi verildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2004 yılında başlatılan ucuz ve kaliteli hazır beton üretimine yönelik çalışmaların sürdürüldüğünü ifade ederek, bu kapsamda da ilçe genelindeki inşaatlarda hazır beton kullanılmasını teşvik edip, ortaya sağlam ve depreme dayanıklı yapıların çıkmasını sağladıklarını dile getirdi. Kocamaz, "Deprem kuşağında yer alan ülkemizde artık her şeyin bilimsel olarak yapılması gerektiği düşünüyoruz" dedi.

Kocamaz, açıklamasını da şöyle sürdürdü; "İnşaatlarda kullanılan betonların da belirli bir standardı olması gerektiğini düşünerek, Tarsus'ta yapılan bütün inşaatlarda iki katlı binalar hariç hazır beton kullanılmasına yönelik belediye meclisimizce bir karar almış ve hemen uygulamaya koyduk. 2004 yılından bu yana da İmar Limitet aracılığıyla hizmetimizi sürdürüyor ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret ediyoruz. Hazır Beton Santrali'nde eksik olan araç-gereçleri tamamlayarak, ucuz ve kaliteli hazır beton üretmeye başladık. Bölgedeki en kaliteli ve ucuz betonu halkımızın hizmetine sunmaktan dolayı mutluyuz." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyeden Vatandaşa 'Ucuz ve Kaliteli' Beton - Son Dakika


Advertisement