Belediyespor Kulübü Sporcuları 9 Madalya ve 3 Kupayla Döndüler - Son Dakika
Yerel

Belediyespor Kulübü Sporcuları 9 Madalya ve 3 Kupayla Döndüler

Belediyespor Kulübü Sporcuları 9 Madalya ve 3 Kupayla Döndüler

Haftasonu Fethiye, İstanbul ve İzmir’de 3 branşta yarışmaya katılan Alanya Belediyespor Kulübü sporcuları, ilçeye 9 madalya ve 3 kupayla dönerek Alanya’nın gururu oldular.

09.03.2015 12:35

Haftasonu Fethiye, İstanbul ve İzmir'de 3 branşta yarışmaya katılan Alanya Belediyespor Kulübü sporcuları, ilçeye 9 madalya ve 3 kupayla dönerek Alanya'nın gururu oldular.

Alanya Belediyespor Kulübü hafta sonu katıldığı üç ayrı branşta Alanya'ya 9 madalya ve 3 kupa ile birlikte döndü. Perşembe günü başlayıp pazar Günü sona eren Fethiye Yol Bisikleti Yarışı, pazar Günü yapılan İstanbul Arnavutköy Dağ Biskleti Yarışı ve yine pazar günü yapılan İzmir Duathlonu Yarışı'na katılan oyuncular bir rekora imza atarak Alanya'nın gururu oldular. Ayrıca Genç Bayan takım birincisi, Yıldız Bayanlar takım üçüncülüğü ve Hocalardan Mustafa Şirin, Yunus Yetkin Master Erkekler takım üçüncülüğü elde ettiler.

Fethiye Yol Bisikrleti Yarışı'na katılan ve dereceye giren sporcular, Genç Bayanlar Yol Yarışı 1- Ayşe Çakır, 2-Mesude Şenol, 3-Büşra Önder; Genç Bayanlar Kriteryum 1-Ayşe Çakır, 2-Mesude Şenol, 3-Gamze Kıyas; Yıldız Erkekler A Yol Yarışı 1-Tahir Buğra Yiğit; Yıldız Bayanlar Kriteryum 1-Azize Bekar oldu.

İzmir Duathlonu Yarışmasında dereceye giren oyuncular ise Genç Erkekler birincisi Erol Can Yaraş; Genç Bayanlar birincisi Damla Alkım Ölmez; Yıldız Erkekler ikincisi Baran Aktan; Yıldız Bayanlar ikincisi Sıla Ölmez; +19 Erkekler ikincisi Duran Akbaş; +19 Bayanlar üçüncüsü Kaia Saıdla; +30 Erkekler birincisi Mustafa Şirin oldu.

İstanbul Arnavutköy Dağ Bisikleti Yarışması'nda dereceye giren sporcular ise Genç Erkekler ikincisi Emre Çeviker ve Yıldız Erkekler üçüncüsü Kadir Gök olarak açıklandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyespor Kulübü Sporcuları 9 Madalya ve 3 Kupayla Döndüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement