Beritanlılar Platformu Üyeleri TKDK'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Beritanlılar Platformu Üyeleri TKDK'yı Ziyaret Etti

Beritanlılar Platformu Üyeleri TKDK\'yı Ziyaret Etti

Elazığ Beritan Kültür ve Yardımlaşma Platformu Üyeleri TKDK İl Koordinatörü Turan Karahan'ı makamında ziyaret etti.

12.03.2014 13:45

Elazığ Beritan Kültür ve Yardımlaşma Platformu Üyeleri TKDK İl Koordinatörü Turan Karahan'ı makamında ziyaret etti.

Elazığ Beritan Kültür ve Yardımlaşma Platformu Üyeleri Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Birimi İl Koordinatörü Turan Karahan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Platform Başkanı Gürkan Talo, Beritan Kültür ve Yardımlaşma Platformu Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Fethi Ahmet Ölçücü, Kainat Bağbudar ve Mehmet Can Ölçücüoğlu da hazır bulundu.

Başkan Gürkan Talo ziyarette, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Birimi İl Koordinatörü Turan Karahan'a teşekkür ederek kurdukları platform hakkında bilgiler verdi.

Beritan Aşireti mensuplarını bir çatı altından toplayarak; ortak hareket etmek, faaliyetlerde bulunmak, yöre insanının sorun ve sıkıntılarına beraber çözümler aramak maksadı ile platformu oluşturduklarını kaydetti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Birimi İl Koordinatörü Turan Karahan Platform da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu yörenin en kalabalık aşireti olarak böyle bir Sivil Toplum Kuruluşu oluşturmanız, birlikte hareket etmeniz gerçekten çok güzel" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beritanlılar Platformu Üyeleri TKDK'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement