Beşiktaş, Ramazan'a Hazır - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş, Ramazan'a Hazır

Beşiktaş, Ramazan\'a Hazır

Ramazan hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş Belediyesi, kuracağı iftar sofralarıyla vatandaşları buluşturacak.

16.06.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş Belediyesi, kuracağı iftar sofralarıyla vatandaşları buluşturacak. İlçenin farklı noktalarına kurulacak olan çorba çeşmeleriyle evlerine yetişemeyen vatandaşlar oruçlarını açabilecek.

Tarih ve kültür başkenti Beşiktaş, huzur ve bereket ayı Ramazan'a geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir özenle hazırlandı. Büyük bir titizlikle Ramazan'a hazırlanan Beşiktaş Belediyesi ilçenin hemen her yanında kuracağı iftar sofralarıyla her kesimden insanı buluşturacak. Beşiktaş Belediyesi, Ortaköy Meydanı, Barbaros Meydanı ve Abbasağa Parkı'nda kurduğu iftar çadırlarında Ramazan boyunca her gün tüm Beşiktaşlıları ve yolu Beşiktaş'tan geçen tüm İstanbulluları ağırlayacak.

Ramazan ayı boyunca her gün Ortaköy Meydanı'nda bin, Barbaros Meydanı'nda 5 bin, Abbasağa Parkı'nda 600 ve Uğur Mumcu Parkı'nda 300'e aşkın vatandaşımıza iftar verilecek. Barbaros Meydanı'ndaki iftar çadırında ayrıca her gün canlı Tasavvuf Müziği dinletisi de sunulacak. Ayrıca tüm meydanlardaki iftar çadırlarında Süha Uygur, Fatih Mühürdar, Yalçın Özden ile Nokta ve Epizot tiyatrolarının yer aldığı eğlenceler düzenlenecek.

Tüm bu etkinliklerin yanı sıra Ramazan boyunca Beşiktaş ilçesini oluşturan 23 mahallenin her birinde sırayla 600 kişilik iftarlar yapılacak.

EVLERİNE YETİŞEMEYENLERE ÇORBA ÇEŞMELERİ KURULACAK

Beşiktaş Belediyesi Ramazan ayında evlerine yetişemeyen vatandaşlar için ulaşımın yoğun olduğu noktalara 'çorba çeşmesi' kuracak.

Beşiktaş Belediyesi, bu yılda vatandaşları düşündü. Zincirlikuyu Metrobüs çıkışı, Levent Metro çıkışı ve Barbaros Meydanı ve daha birçok ana yol ve caddeye yerleştirilecek olan çorba çeşmeleri ile evlerine yetişemeyen vatandaşlara kolaylık sağlanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiktaş, Ramazan'a Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement