Beslenme Dostu Okul Programı" - Son Dakika
Yerel

Beslenme Dostu Okul Programı"

Beslenme Dostu Okul Programı"

Van Halk Sağlığı Müdürlüğü, "Beslenme Dostu Okul Programı" kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla toplantı düzenledi.

03.11.2014 16:18

Van Halk Sağlığı Müdürlüğü, "Beslenme Dostu Okul Programı" kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla toplantı düzenledi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen toplantıya, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Halit Tunç, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kanser Şube Müdürü Büşra Tapan Soğanda, Obezite Birim Sorumlusu Yeliz Serin, Milli Eğitim şube müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimleri katıldı.

Toplantıda, programla okul sağlığı hizmetleri, öğrenciler, aileler ve okul personelinin sağlık durumları, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesine yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıyla ilgili yapılan açıklamada, okul sağlığı hizmetlerinin, okul çağındaki tüm çocukların olabilecek en iyi bedensel, ruhsal ve toplumsal sağlığa kavuşmalarını sağlamak ve sürdürmek, okul çocuklarının sağlıklı bir çevrede gelişimini sağlamak, çocukların, ailelerin ve toplumun sağlık düzeyini yükseltmek amacıyla yürütüldüğü vurgulandı.

Toplantının sonunda, geçtiğimiz yıl beslenme dostu okul olmaya hak kazanan Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlkokulu, İlknur Ilıcalı Ortaokulu, Fevzi Çakmak Ortaokulu müdürlerine sertifika verildi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beslenme Dostu Okul Programı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement