Besni'de Seçim Güvenliği Hakkında Toplantı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Besni'de Seçim Güvenliği Hakkında Toplantı Yapıldı

Besni\'de Seçim Güvenliği Hakkında Toplantı Yapıldı

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin Adıyaman’ın Besni ilçesinde huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için toplantı düzenlendi.

01.03.2014 14:24

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin Adıyaman'ın Besni ilçesinde huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için toplantı düzenlendi.

Besni Kaymakamlığı'nda İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Besni İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail İri, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, seçime katılacak Siyasi Parti İlçe Başkanları katıldı.

30 Mart'ta yapılacak seçimlerin huzur ve sükünet ortamında yapılmasının sağlanması için alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda, seçimle ilgili Yüksek Seçim Kurulu'nun aldığı kararlar ile İçişleri Bakanlığı'nın genelgeleri hakkında ilçe başkanlarına bilgi verildi. Seçim süreci hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni'de Seçim Güvenliği Hakkında Toplantı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement