Beyaz Ay'dan Kaymakam Ergün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Beyaz Ay'dan Kaymakam Ergün'e Ziyaret

Beyaz Ay\'dan Kaymakam Ergün\'e Ziyaret

Beyaz Ay Derneği Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Kent ve yönetim kurulu üyeleri Sur ilçe Kaymakamı Aydın Ergün'ü makamında ziyaret etti.

21.09.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz Ay Derneği Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Kent ve Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Hakan Çoksüer ve Mehmet Emin Mülayim, Son kararname ile Çankaya Kaymakamlığına atanan Sur Kaymakamı Aydın Ergün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Beyaz Ay Derneği Şube Başkanı Nezihe Kent, derneğe ve engellilere katkısından verdiği desteklerden ötürü Kaymakam Ergün'e teşekkür ederken, son kararname ile atandığı Çankaya kaymakamlığı görevinde de şimdiden başarı dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sur İlçe Kaymakamı Aydın Ergün ise, Beyaz Ay Derneği'nin çalışmalarının hizmet odaklı ve başarılı bulduğunu belirterek başarılarının devamını diledi. Kaymakam Ergün, her zaman Beyaz Ay Derneği'ni destek vereceğini de sözlerine ekleyerek teşekkür etti. Ziyaretin ardından Beyaz Ay derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Kent tarafından Kaymakam Ergün'e plaket takdim edildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beyaz Ay'dan Kaymakam Ergün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement