Beyşehir'de Buz Sarkıtlarından Görsel Şölen - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Buz Sarkıtlarından Görsel Şölen

Beyşehir\'de Buz Sarkıtlarından Görsel Şölen

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, sabah saatlerinde gün ışıdığında ortaya çıkan buz sarkıtları, kartpostallık görüntüler oluşturdu.

08.12.2015 12:21

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, sabah saatlerinde gün ışıdığında ortaya çıkan buz sarkıtları, kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Köprü başı mevkisinde balık ticareti ile uğraşan Seyithan Katmerci, yaptığı açıklamada, sabah işyerine geldiklerinde ilginç bir görüntü ile karşılaştıklarını söyledi. İşyerine ait yapı, yeşil alandaki bitki örtüsü ve burada bulunan kağnı üzerinde oluşan buz sarkıtlarının seyrine doyum olmayan görüntüler oluşturduğunu ifade eden Katmerci, "Tarihi Taşköprü'nün hemen yanı başındaki alanda yaşanan buz sarkıtları ilçede yaşayan fotoğraf tutkunlarının da ilgisini çekti. Bizler de burada çok sayıda fotoğraflar çektik. Manzarayı görenler de fotoğraf çekmek için adeta birbiriyle yarıştı. Buradaki buz sarkıtlarına fıskiyelerden akan suların oluşturduğunu düşünüyoruz. Gece saatlerinde eksi derecelere ulaşan hava sıcaklığı ile birlikte oluşan bu görüntüler, gündüz güneşin etkisiyle birkaç saat sonra ise eriyerek bu görsel şölen ortadan kalktı" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Buz Sarkıtlarından Görsel Şölen - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement