Beyşehir'de Öğrencilerden Anlamlı Kampanya - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

Beyşehir\'de Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, ilkokul öğrencileri düzenledikleri kampanya kapsamında topladıkları parayla tekerlekli sandalye alarak, engelli birine ulaştırılmak üzere kaymakamlığa teslim etti.

03.01.2017 12:17

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ilkokul öğrencileri düzenledikleri kampanya kapsamında topladıkları parayla tekerlekli sandalye alarak, engelli birine ulaştırılmak üzere kaymakamlığa teslim etti.

Beyşehir'e bağlı Üzümlü Mahallesi'nde bulunan Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlkokulu öğrencileri, Dünya Engelliler Günü çerçevesinde başlatılan kampanya ile biriktirdikleri harçlıklarla tekerlekli sandalye satın aldı. Kampanyayı başlatan öğrenciler, Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Kambir ile beraber Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner'i makamında ziyaret etti. Öğrenciler, kampanya kapsamında satın aldıkları tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi bir engelliye ulaştırılması için Kaymakam Şahiner'e teslim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şahiner, sandalyenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ın tespit edeceği bir engelli vatandaşa verileceğini belirterek, öğrencileri böylesine anlamlı bir kampanyaya imza attıkları ve örnek bir davranış sergilemelerinden dolayı tebrik etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Öğrencilerden Anlamlı Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement