Beytüşşebap'ta Kaymakam Uğuz, 8 Mart Kadınlar Günü'nde erkeklere çiçek verdi - Son Dakika
Yerel

Beytüşşebap'ta Kaymakam Uğuz, 8 Mart Kadınlar Günü'nde erkeklere çiçek verdi

- Beytüşşebap'ta Kaymakam Uğuz, 8 Mart Kadınlar Günü'nde erkeklere çiçek verdi Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları sonrası Kaymakam Hasan Uğuz, gün boyu kıraathanelerde oyun oynayan erkeklere eşlerine götürmeleri için karanfil dağıttı.

08.03.2022 20:23  Güncelleme: 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Beytüşşebap'ta Kaymakam Uğuz, 8 Mart Kadınlar Günü'nde erkeklere çiçek verdi

ŞIRNAK - Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları sonrası Kaymakam Hasan Uğuz, gün boyu kıraathanelerde oyun oynayan erkeklere eşlerine götürmeleri için karanfil dağıttı.

Beytüşşebap'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle halk eğitim merkezi müdürlüğünün hazırladığı programda öğrenciler ve öğretmenler ilçe genelindeki kadınlara yönelik bir etkinlik düzenledi. Program bittikten sonra Kaymakam Hasan Uğuz, Belediye Başkanı Habip Aşan ve kurum amirleri ilçede bayan esnafları ziyaret edip günlerini kutladı.

Gün boyu kahve ve okey salonlarında oyun oynayan erkeklere çiçek veren Kaymakam Uğuz ve beraberindekiler erklere çiçekleri eşlerine vermelerini söyledi. Kaymakam Uğuz, Türkiye'de kadınının toplumun temel taşı olduğunu söyledi. Uğuz, "Ülkemizin ulaşmak istediği hedeflerde kadınlarımız öncülerimizdir. Biz erkeklerin gücüne bile ihtiyacınız olmayacaktır. Sizler her alanda iz bıraktınız. Kadına şiddete hayır diyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Her alanda sizin yanınızda olacağız. "dedi.

Belediye Başkanı Habip Aşan ise herkesin annesi, kardeşi eşi olduğunu belirterek, "Her alanda kendini kanıtlamış kadınlar var. Hakim savcı öğretmen, bakan gibi yerlerde kendini gösteren kadınlarımız var. Bizler sizinle gurur duyuyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Beytüşşebap\'ta Kaymakam Uğuz, 8 Mart Kadınlar Günü\'nde erkeklere çiçek verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beytüşşebap'ta Kaymakam Uğuz, 8 Mart Kadınlar Günü'nde erkeklere çiçek verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement