Bilecik Eğitim Derneği'nden Vali Vekili Deniz'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bilecik Eğitim Derneği'nden Vali Vekili Deniz'e Ziyaret

Bilecik Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Vali Vekili Süleyman Deniz'i makamında ziyaret etti.

05.07.2012 13:01

Bilecik Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Vali Vekili Süleyman Deniz'i makamında ziyaret etti.

Deniz, kabulünde, Tekelioğlu'nu "SBS destek kursu" projesinde kazanılan hibe desteğinden dolayı tebrik etti.

Derneğin Bilecik'teki sivil toplum örgütleri arasında faaliyetleriyle ve eğitime sağladığı katkılarla tanındığını ifade eden Tekelioğlu, sivil toplum örgütlerinin toplum sorunlarının çözümünde aktif rol oynamalarının gerekli olduğunu bildirdi.

Dernekler Müdürü Cemal Kaya da göreve başladığı günden bugüne faaliyet gösteren derneklerle iyi ilişkiler kurduklarını ve hibe başlığı duyurulduktan sonra derneklere yardımlar konusunda bilgi verildiğini kaydetti.

Tekelioğlu da İçişleri Bakanlığı Denekler Dairesi Başkanlığı'na dernek olarak 2 proje teklifi sunduklarını ve bunlardan birisinin kabul edildiğini anlatarak, "SBS hazırlık destek kursu" projesi bütçesinin 21 bin 459 lira, projeye bakanlık katkısının da 15 bin 124 lira olduğunu belirtti.

Muhabir: Muhsin Arslan

Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Eğitim Derneği'nden Vali Vekili Deniz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement