Bilecik Kent Ekonomisi Forumu - Son Dakika
Yerel

Bilecik Kent Ekonomisi Forumu

Bilecik Kent Ekonomisi Forumu

AK Parti Genel Merkezi'nin Türkiye'nin 2023 hedefi doğrultusunda 81 ilde düzenlendiği Kent Ekonomileri Forumu Bilecik'te de gerçekleştirildi

27.06.2013 17:45

AK Parti Genel Merkezi'nin Türkiye'nin 2023 hedefi doğrultusunda 81 ilde düzenlediği Kent Ekonomileri Forumu Bilecik'te de gerçekleştirildi.

AK Parti Bilecik il Başkanı Ramazan Kurtulmuş, forumun açılışında, Türkiye genelinde 81 ilde yapılan Kent Ekonomileri Forumu'nu Bilecik'te de gerçekleştirdiklerini, bu çalışmalar neticesinde kentlerin ekonomik olarak fotoğrafını çekmeyi ve 2023 vizyonuna paralel olarak uzun vadeli projeler ortaya koymayı hedeflediklerini bildirdi.

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Bezci de gelecek yerel ve genel seçimlerde AK Parti'nin iktidara geldiği takdirde, Türkiye'de olduğu gibi Bilecik'te de Kent Ekonomisi Forumu'nda belirlenen projelerin gerçekleştireceğini vurguladı.

Toplantıya, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Söğüt Belediye Başkanı Osman Güneş, Vezirhan Belde Başkanı Yusuf Fidan, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, akademisyenler, kurum müdürleri, iş adamları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Kent Ekonomisi Forumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement