Bilecik Osb'nin Sorunları Masaya Yatırılacak - Son Dakika
Yerel

Bilecik Osb'nin Sorunları Masaya Yatırılacak

Bilecik Osb\'nin Sorunları Masaya Yatırılacak

Bilecik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sorunlarını masaya yatıracak üst kuruluşun Bilecik'e geleceği açıklandı.

11.07.2014 11:29

Bilecik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sorunlarını masaya yatıracak üst kuruluşun Bilecik'e geleceği açıklandı.

Bilecik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) yönetiminin Bilecik'in sorunları masaya yatırmak üzere 15 Temmuz Salı günü Bilecik'e geleceklerini bildirdi. Aslan, "Bilecik'te 6 tane OSB'si olan bir bölge. OSBÜK'e üye, Türkiye geleninde 276 tane organize sanayi var. Bunların 6 tanesi Bilecik'te bulunuyor, ama hepsi üye değil. 1'inci ve 2'inci OSB'ler bu kuruluşa üye, diğerleri de buna üye yapılabilir. Sayıları çoğaldıkça etkinlikleri artabilir. Bizim de OSBÜK'e temsilci olarak gönderdiğimiz Yusuf Subaşı arkadaşımız var. OSBÜK'te 1'inci Organize Sanayi bölgesinin temsil ediyor. Dertlerimizi, sorunlarımızı daha üst kademeye ulaştırabilmek için bu OSBÜK Yönetim Kuruluna daha fazla yer almamız gerekiyor" dedi.

"2 DÖNEMDİR YÖNETİMDE YER ALAMIYORUZ"

Konuşmasının devamında Mehmet Arslan, 2 dönemdir yönetimde yer alamadıklarını belirterek, "Ama bu sefer Yusuf arkadaşımız bunu iyi anlatabilmiş. Bizim Bilecik'te problemlerimiz var. Yaşadığımız birçok problem var bunları dile getirmek istiyoruz. Arkadaşlarımız da önümüzdeki Salı günü ilimize gelecekler, derdimizi anlatmaya çalışacağız ve ben bu toplantı ardından en az bir temsilci olacağına inanıyorum" dedi.

"HIZLI TREN YOLUNA BAĞLI YOL YAPILSIN"

Konuşmasının sonunda Arslan, Organize Sanayi Bölgesinin arkasından hızlı trene yol yapılması gerektiğinin belirtti. Aslan, "Ben Arslan Alüminyum olarak konuşuyorum, 2018 de buradan 80 TIR gidecek her gün çevre illere ve yurt dışına. Nereden gidecek hangi yoldan gidecek bu TIR'lar bu şehir içinde hangi yol kaldıracak bunu. Sanayinin arkasında hızlı trenin oraya yol yapılsın o yolu biz kullanalım. Ben burada sanayici isem bu trene ulaşmak isterim, bu otobana ulaşmak isterim. Yolsuz, susuz, elektriksiz bunlar ilerlemez. Ben 70 yaşına geldim, elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Osb'nin Sorunları Masaya Yatırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement