Bilecik'te 144 Dar Gelirli Aile 100 Lira Taksitle Ev Sahibi Oldu - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te 144 Dar Gelirli Aile 100 Lira Taksitle Ev Sahibi Oldu

Bilecik\'te 144 Dar Gelirli Aile 100 Lira Taksitle Ev Sahibi Oldu

Bilecik'te Sosyal Konut Projesi kapsamında 100 lira taksit ve 270 ay vade ile ev sahibi olan 144 ailenin daireleri, noter huzurunda kura çekimi ile belirlendi.dairelerin kura çekimine, Vali Vekili Hasan Kayhan, Belediye Başkanı Selim Yağcı,...

29.05.2013 10:53

Bilecik'te Sosyal Konut Projesi kapsamında 100 lira taksit ve 270 ay vade ile ev sahibi olan 144 ailenin daireleri, noter huzurunda kura çekimi ile belirlendi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalan protokol

çerçevesinde

1+1

dairelerin kura çekimine, Vali Vekili Hasan Kayhan, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Sosyal Yardımlar Genel Müdür Daire Başkanı Selim Coşkun ve konut sahibi olan vatandaşlar iştirak etti.

Kura çekilişinden önce bir konuşma yapan Sosyal Yardımlar Genel Müdür Daire Başkanı Selim Coşkun, konutlarda huzurlu ve mutlu bir şekilde oturulması dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise "Bilecik Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliği ile Bilecik'te bini aşkın konut gerçekleştirdik. Gerçekten güzel projelere imza attık. İnşallah bu konutlar sahiplerinin bundan sonraki hayatlarında güzel değişimlere sebebiyet olsun, bahtları açık olsun. Hep birlikte mutlu olsunlar geleceğe güvenle, ümitle baksınlar. İşte sosyal devlet budur. Herkese yetişen, kimsesizin, güçsüzün yanında olan devlettir. Memleketimizde bu imkanları yaşatmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Evleriniz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Vali Vekili Hasan Kayhan ise konuşmasında "Bu sosyal konut projesi sayesinde 144 aileyi konut sahibi yapacağız. Sosyal Yardım Projesi kapsamında, ilgili vakıf teşvik kanunu kapsamında bulunan vatandaşlarımıza yönelik geri ödemeli sosyal konut yapımı ve teslimine devam edilecek" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından TOKİ bölgesinde yapımı tamamlanan konutlar noter huzurunda Vali Vekili Hasan Kayhan ve

Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından kura çekimi yapıldı. Yapılan konutların 12 adetinin özürlü kategorisinde yer aldığı belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te 144 Dar Gelirli Aile 100 Lira Taksitle Ev Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement