Bilecik'te Regaib Kandili Coşkusu Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Regaib Kandili Coşkusu Yaşandı

Bilecik\'te Regaib Kandili Coşkusu Yaşandı

Bilecik’inBahçelievler Mahallesinde yer alan Balahatun Camii’ni dolduran vatandaşlar, İl Müftülüğünce düzenlenen programda Kandil coşkusunu huşu içinde idrak ettiler.

31.03.2017 16:19

Bilecik'inBahçelievler Mahallesinde yer alan Balahatun Camii'ni dolduran vatandaşlar, İl Müftülüğünce düzenlenen programda Kandil coşkusunu huşu içinde idrak ettiler.

Yatsı namazı öncesi cami ilahi ekibince Mevlid-i Şerif, Kur'an-ı Kerim, salavatlar, tekbirler ve ilahiler okundu. Regaib Kandili'nin faziletini anlatan Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Regaip Kandili ve üç ayları önemi hakkında konuştu. Akkuş sohbetinde,"Allahu Teala rahmetinin tecellisi olarak her sene bizi dalmış olduğumuz gaflet uykusundan uyandırmak için yeniden üç ayları veriyor. Hatalarımız, kusurlarımız, günahlarımız onlara bir an önce tövbe edip affetmesi için Rabbimize dua etmeliyiz. Geceniz, kandiliniz mübarek olsun. Regaib Kandil'i milletimize, millet varlığımıza, İslam alemine ve tüm insanlığa hayır getirsin. Allah bizleri huzur ve sıhhat içersinde Ramazan ayına kavuştursun" diye konuştu.

Program sonrası Necati Akkuş, vatandaşların kandilini tebrik etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Regaib Kandili Coşkusu Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement