Bilen; Bir Olalım Diri Olalım, Nifak Sokmak İsteyenlere Fırsat Vermeyelim - Son Dakika
Yerel

Bilen; Bir Olalım Diri Olalım, Nifak Sokmak İsteyenlere Fırsat Vermeyelim

Bilen; Bir Olalım Diri Olalım, Nifak Sokmak İsteyenlere Fırsat Vermeyelim

AK Parti Manisa Milletvekili Avukat İsmail Bilen, AK Parti Selendi İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

12.09.2016 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Avukat İsmail Bilen, AK Parti Selendi İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

İlçe Parti binasında gerçekleşen Bayramlaşma programına İsmail Bilen'i İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Dursun Kıvrak, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik kolları Başkan ve yöneticileri, Belediye Eski Başkanları Muharrem Kaya, Mürsel Uçan, Oda Başkanları, muhtarlar ile çok sayıda partililer karşıladı.

Katılımcılarla tek tek bayramlaşan İsmail Bilen'den önce söz alan İlçe Başkanı Muharrem Sezer, katılımcılara teşekkür ederek "15 temmuz süresinde zor bir dönemden geçtik, sizlerin sayesinde bu alçaklara fırsat vermedik, partimizi ilk açan birisi olarak çoluk, çocuğumuzu hiç düşenmeden partimize koştuk, çünkü biz bu yola çıkarken kefenimizi giyerek çıktık, vatanımız için şehit olmaya her zaman hazırız dedi. İsmail Bilen ise konuşmasında, bugün sizlerle olmaktan son derece memnunum sizlerle hasbihal etmeye geldik. Bayramlaşmaya geldik inşallah bundan sonra nice bayramlarda bir arada oluruz." dedi.

İsmail Bilen, "Biz Güçlü ve Büyük Türkiye'yiz. 17-25 aralık tan sonra 15 Temmuz süreci başladı. FETÖ terör örgütü ortaya çıktı bunu hepimiz şahit olduk. Bizleri dini bir cemaat olduğunu iddia eden FETÖ terör örgütünden ümmet ve millet olarak çok zarar gördük. Bunlar yıllarca din sömürgeciliği yapıp ülkemizi içten içe ele geçirmeye çalıştılar. Ancak halkımız ve bunların tuzaklarına düşmedi. Cumhurbaşkanımız başkomutanımızın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile püskürtüldü. Bunların bir dini cemaat değil; ihanet çetesi olduğunu gördük. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile bu ülkeyi karanlığa gömmeyi ve parçalamaya çalıştılar. Başka ülkelere kaçarak sığınma talep eder diye beklediler, bu kalkışmanın asla millet iradesinin üstünde olamayacağını gösterdi. Milletimiz, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak demokrasiden yana oldu diyerek sadece bunlar mı? Hayır, bu süreçte 7 düvele karşı mücadele ettik etmeye de devam edeceğiz. Şimdi hala daha atıp savuruyorlar tehditler savuruyorlar. Boyun eğmedik eğmeyeceğiz. Bizim arkamızda halkımız var. Türkiye'nin kalkınmasını istemiyorlar çünkü biz halkımıza ne söz verdiysek yerine getirdik. Köprüler, duble yollar, hastaneler, barajlar yaptık. Başladığımız hizmetleri yıllarca bekletmedik en kısa sürede tamamladık hamdolsun alnımızın akıyla sizlerin karşısındayız. Yeter ki bu birliğimiz bozulmasın bir olalım diri olalım aramıza nifak sokmak isteyenlere fırsat vermeyelim." dedi.

İsmail Bilen bayramlaşmaya gelen misafirlere kendi elleri ile kolonya ikram etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilen; Bir Olalım Diri Olalım, Nifak Sokmak İsteyenlere Fırsat Vermeyelim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement