Bir Kitap Bir Hayat Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Bir Kitap Bir Hayat Kampanyası

Bir Kitap Bir Hayat Kampanyası

Özel Çukurova Bilfen Okulları, Kahramanmaraş Sümbüllü Ortaokulunun yaptığı kitap yardımı çağrısına kayıtsız kalmayıp başlattığı kampanyayla okula 12 koli kitap gönderdi.

06.05.2015 11:26  Güncelleme: 11:49

Adana Özel Çukurova Bilfen Okulları, Kahramanmaraş Sümbüllü Ortaokulu'nun yaptığı kitap yardımı çağrısına kayıtsız kalmayıp başlattığı kampanyayla okula 12 koli kitap gönderdi.

Sümbüllü Ortaokulu Türkçe öğretmeni Mesut Ak'ın çağrısıyla, Bilfen öğretmenlerinin başlattığı kitap toplama kampanyası kısa bir sürede hem kitap hem de kırtasiye malzemelerinin öğrencilerce temini sayesinde başarıyla sonuçlandı.

Toplanan 12 koli kitap ve kırtasiye malzemeleri, Kahramanmaraş'tan gelen okul yöneticilerine teslim edildi. Özel Çukurova Bilfen Okulları'ndan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Bir süre sonra okulumuza elektronik sistem aracılığıyla gönderilen ileti ile bu kampanyanın, genç bedenleri nasıl da canlandırdığını görmüş olduk. Gönderilen görsellerde gördük ki Kahramanmaraş'ta bir okulda Bilfen kitapları bir kütüphane olabilecek şekilde öğrencilere kucak açmış. Öğrencilerinin yüzündeki mutluluk tasvir edilebilecek bir mutluluk değildi. Ne mutlu bize. Bilfen ve Bilfen öğrencileri ile gurur duyuyor ve bu sosyal yardımlaşma projelerinin daha da içinde yer almayı umuyoruz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bir Kitap Bir Hayat Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement