Birliğe İş Makinesi Takviyesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Birliğe İş Makinesi Takviyesi

Birliğe İş Makinesi Takviyesi
16.05.2012 19:22

Adıyaman Mahalli İdareler Müdürlüğü, köylerin alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet kazıcı ve yükleyici kepçe aldı.

Adıyaman Mahalli İdareler Müdürlüğü, köylerin alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet kazıcı ve yükleyici kepçe aldı.

İl Mahalli İdareler Müdürlüğü Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne alınan kepçeyi inceleyen Vali Ramazan Sodan, kırsal kesimde hizmet verecek olan yeni iş makinesinin Adıyaman halkı için hayırlı olması temennisinde bulundu. Kazıcı ve yükleyici sınıfının en iyisi olan kepçenin 140 bin TL'ye mal olduğunu belirten Sodan, "Alınan bu iş makinesi ile birlikte ilimizde kırsal kesime daha hızlı ve kaliteli hizmet götürülecek. Köylerin alt yapısına yönelik çalışmalar daha verimli ve seri bir şekilde yapılacak" dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Ramazan Sodan, aracın devir teslim tutanağını imzalayarak, iş makinesinin anahtarını kepçe operatörüne verdi ve emeği geçen herkese teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birliğe İş Makinesi Takviyesi - Son Dakika


Advertisement